logo
UNDVIK FÄLLOR

Vägledningen i upphandlingsprocessen inom städbranschen presenteras på Clean & Facility mässan i Kista

Foto: Mona Hjortzberg

Clean & Facility-mässan är årets tillfälle att se nyheterna i branschen, tala med leverantörerna, jämföra deras produkter och erbjudanden – och inte minst prova produkterna. Idag öppnar dörrarna upp på Kista Mässan i Stockholm På Clean & Facility-mässan som du har alla leverantörerna på ett och samma ställe.

Kommunal och Almega på plats med Städbranschen i samverkan på Clean Facility mässan. Idag ska vi presentera partgemensamma vägledningen i upphandlings processen inom städbranschen på seminarium kl 12.30. Är ni på plats besök oss också gärna i monter C:02 Hjärtligt Välkomna

Mera aktiviteter på mässan, Clean Bright Awards 2018 på mässan i år, finalen i Clean Bright Awards klockan 14:45 idag på mässkaféets scen! Var med på den festliga händelsen då vinnarna i de fem kategorierna utses. Blommor, bubbel, presenter, ära, applåder och jubel utlovas.

SM i Fönsterputs 2018 på onsdag hålls SM i Fönsterputs parallellt med mässan. Klockan 13 är det dags för final och 45 minuter senare utses vinnaren – även det från mässkaféets scen med garanterade glädje- och hurrarop.

Comments are closed.